Sape Nak jadi Stalker?? Sila Follow~


Get your own Digital Clock

Wednesday, October 27, 2010

Tak Semenggah nyerr~

kali ni nak cte ciri2 bilik bersepah di musim exam..mcm tongkang pecah!! ni kalo mak datang wat spotcek mcm time sekolah dulu kompem 10 hari 10 mlm kne cramah pree..haha..anak dara ape la ko ni..tengok bilik ko mcm ape???


ni meja ni?? bersepah...da la senget..haha..flatlet lame la katekan...
meja study flalet 8H


pastu tgok katil ko yg salu la setan gemok dodoi..study cket tdo byk..haihh~
best woo tdo ngn comforter n bantal byk2..hihi


satu lagi! haha..ni paling memalukan..loker..macam haram..bersepah..gayut je bykk..
baju yg da siap iron tuk g exam for 4hari..ade gak yg bukan tuk examm..ngee~


ok..ni lak dinding bilik aku yg telah dicompang campingkan..haha..suke suki je nak tampal2 kan..peduli ahhh!!

jadual exam ade, pesan mak abah ade..macam2 laa...


last sekali nk tunjuk board yg ntah xtaw ape function sebenarnye...hahaha..
byk kn tampal2 tu??? lirik lagu je tu sume..oren tu je jadual kelas aku..hahaha!!!



even bilik ni da macam tongkang pecah, tapi aku suke...next sem duk cni ag..thun depan pon nak wat surat nk stay bilik same..hope dapat..aminn~

*tamat*


2 comments:

  1. so?? blog aku kan..suke hati la nk letak ape..haha..

    ReplyDelete